dijous, 21 de maig de 2020

Galetes de pinyons


Temps de preparació: 25 minuts
Grau de dificultat: baixa




 
Ingredients per a .4... persones:


 

-       115 grs de mantega sense sal , a temperatura ambient
-       110 grs de sucre
-        1 cdta d’ extracte de vainilla

     
-       un pessic de sal 
-       1 ou
-        190 grs de farina
-       Pinyons



 Pas a pas:  Elaboració
1)    Comencem batent la mantega juntament amb el sucre fins que tots dos ingredients quedin ben integrats.
2)    Afegim la vainilla, la sal i  l'ou. Batem
3)    Incorporem la farina i amassem bé.
4)    Donem forma a les galetes batent boletes com una pilota de golf.
5)    Aixafem lleugerament amb la mà les boletes i incrustem els pinyons
6)    Calentem al forn durant 10 minuts a 175 °C



Saskia




Cap comentari:

Publica un comentari